Sprinter – Posebna ponuda

Sprinter furgon već od 23.990 EUR

Mercedes-Benz Sprinter furgon je uvek predstavljao sam vrh segmenta lakih teretnih vozila, a ovo izuzetno vozilo sada je još povoljnije. Svoje korisnike osvaja fleksibilnošću, pouzdanošću i niskom potrošnjom.

Posebna ponuda!

Sprinter furgon već od 23.990 EUR

Ponuda se odnosi na ograničen broj vozila i važi do isteka zaliha.

Sprinter 311 CDI KA 9m3
Snaga motora KW/HP: 84/114
Euro norma: EURO 6

Dodatna oprema:

  • EN6 Audio 10 – Radio sa Bluetooth i USB
  • F68 Elektro podesivi spoljni retrovizori sa grejačima
  • HH9 Poluautomatski klima uređaj TEMPMATIC
  • R87 Rezervni točak
  • S22 Naslon za ruku vozačevog sedišta
  • S23 Dvostruko suvozačevo sediše
  • SB1 Komforno vozačevo sedište

*Cena vozila sa dodatnom opremom je navedena bez PDV-a

sprinter-6

Isplativost

Pristupačna ekonomičnost ostvarena niskom potrošnjom

Kao jedno od najekonomičnijih vozila u svojoj klasi, Sprinter postiže povoljne vrednosti emisija i potrošnje zahvaljujući unapređenim motorima i inovativnoj tehnologiji BlueEFFICIENCY. Pomoću paketa BlueEFFICIENCY plus u dodatnoj opremi možete smanjiti potrošnju goriva i na 6,3 l na 100 km.

Mogućnost

Velik broj verzija i fleksibilnost

Sprinter je otvoren za sve ono što može olakšati Vaš svakodnevni rad. Pritom od njega možete tražiti i teške stvari: u novoj varijanti mase od 5500 kg nosivost iznosi više od 3000 kg. U tovarni prostor Furgona veličine do 17 m3 možete, u zavisnosti od potrebe, vršiti utovar sa tri strane. Sve ono što zamislite, Vaš Sprinter će vam to omogućiti, čak i kada je potrebno utovariti 7 euro paleta. Naime, sa 3 međuosovinska razmaka, 4 dužine karoserije, 3 različite visine krova i brojnim varijantama mase kod Sprintera ćete pronaći savršeno transportno rešenje i za svoje zadatke.

sprinter-3

Sigurnost

Vaša je sigurnost naše najveće blago

Vaša sigurnost u Sprinteru ima najviši prioritet. To je prvo lako teretno vozilo serijski opremljeno sistemom pomoći pri bočnim udarima vetra. Sistem pomaže vozaču pri iznenadnim jakim bočnim udarima vetra i na taj način povećava sigurnost vožnje, isto kao i elektronski program stabilnosti ADAPTIVE ESP® čije regulisanje dinamike vožnje u kritičnim situacijama u obzir uzima i opterećenje vozila. Dodatne značajne funkcije su Brake Disc Wipe i Electronic Brake Prefill koje mogu pomoći u skraćivanju puta kočenja vozila.

Sprinter 4x4

Mnogi putovi vode do poslovnog uspeha – ponekad i izvan uobičajenih ruta. Vaš novi Sprinter može savladati velike izazove čak i kad su vremenski uslovi, ili uslovi na putu nepovoljni, zahvaljujući opciono dostupnom pogonu na sve točkove sa mogućnošću isključivanja, sa povećanom trakcijom, poboljšanom stabilnosti u vožnji, kao i sa sistemom ADAPTIVE ESP® najnovije generacije. Eketronski sistem trakcije 4ETS automatski individualno koči točkove koji proklizavaju, a povećani pogonski moment prenosi se na točkove sa dobrim prianjanjem uz podlogu.

Trajni pogon na sve točkove prenosi snagu motora na sva četiri točka istovremeno i raspodeljuje je između prednje i zadnje osovine u odnosu 35 : 65.

Održavanje

Rasprostranjena mreža Mercedes-Benz partnera sa individualnim uslugama servisa krojenima po meri istovremeno omogućava očuvanje vrednosti i pouzdanosti Vašeg Sprinter. Održavanje i popravke poverite onome ko Vaše vozilo poznaje od prvog do zadnjeg šrafa: svom Mercedes-Benz servisu. A kako biste se još sigurnije kretali prema svojim ciljevima, u serijskoj opremi Vam nudi visok stepen sigurnosti – brojnim inovativnim sistemima pomoći i sigurnosti kao što su ATTENTION ASSIST i sistem pomoći pri bočnim udarima vetra. Bez obzira na to radi li se o modelu sa pogonom na zadnje ili sve točkove – možete jednostavno odabrati vozilo koje odgovara Vašim potrebama.

Ali jedno je već sad sigurno: Sprinter se isplati!

Upit za ponudu

 Probna vožnja

Diler lokator

Više informacija

Brošura