Sprinter – Posebna ponuda

Vito. Zna, hoće, može.

U svakom ste trenutku u pripravnosti. Svoj posao obavljate predano. Volite nove izazove. U tom slučaju zaslužujete funkcionalno vozilo kao stvoreno za Vas: Vito. Vozilo koje ne samo da učestvuje u Vašim zadacima, nego čini razliku i uvek se iznova dokazuje ekonomičnošću, kvalitetom, fleksibilnošću i sigurnošću. Lako teretno vozilo koje je konstruirao pravi stručnjak za terenska vozila.

Sigurnost

Najsavremeniji sistemi pomoći u klasi

Vito kao predvodnik: sa svojim sistemima sigurnosti usmerenim prema budućnosti povećava ne samo Vašu sigurnost, sigurnost Vaših putnika i Vašeg tereta, nego i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju. Sve to je moguće zahvaljujući inovativnim sistemima sigurnosti u serijskoj opremi, kao što su sistem pomoći pri bočnim udarima vetra i ATTENTION ASSIST, kao i najnovija generacija elektronskog programa stabilnosti ADAPTIVE ESP®. Prvi put u svojoj klasi: COLLISION PREVENTION ASSIST u dodatnoj opremi kontinuirano nadzire udaljenost vozila ispred Vas te Vas zvučno i vizuelno upozorava na mogućnost sudara.

vito-5
vito-3

Ekonomičnost

Pristupačna ekonomičnost ostvarena niskom potrošnjom

Svojim štedljivim motorima i inovativnim tehnologijama BlueEFFICIENCY, Vito postiže izuzetne vrednosti emisija, pa Vam i u smislu ekonomičnosti krči uspešan put prema budućnosti. Zahvaljujući kombinaciji kontinuiranog tehničkog razvoja i dodatnih mera koje smanjuju potrošnju, u proseku štedite 20 % goriva – a sa potrošnjom već od 5,7 l na 100 km1 putujete u najekonomičnijem Vitu svih vremena. Servisni intervali i do 40.000 km dodatno povećavaju ekonomičnost Vašeg Vita.

Vrednost

Ukupni niski troškovi eksploatacije

Razvijen sa ciljem da uvek da sve od sebe, Vito na putu donosi izuzetnu svestranost, komfor i uvek pouzdan kvalitet Mercedes-Benza. Sa potrošnjom goriva od 5,7 l na 100 km ekonomičniji je od prethodnih modela i svakim pređenim kilometrom održivo doprinosi Vašem uspehu.

vito-4
vito-2

Pogon

Sa prednjim, zadnjim ili pogonom na sva četiri točka

Svako može stići do cilja. Bitno je napredovati. Bilo da se radi o gradskom ili međugradskom saobraćaju – sa mogućnošću odabira između tri varijante pogona, Vito smo, kao prvo lako teretno vozilo u njegovoj klasi, prilagodili Vašim individualnim zahtevima, od pogona na prednje i zadnje točkove do varijante pogona na sve točkove. Dodamo li tome elektromehanički servoupravljač u serijskoj opremi i automatski menjač sa 7 stepena prenosa 7G-TRONIC PLUS1 u dodatnoj opremi, rezultat su ekonomičnost, uglađeni rad motora i komfor u vožnji koji se može porediti sa onim iz putničkog automobila.

Vito. Stvoren za svaki izazov.

Svaki dobar radni odnos započinje probnim rokom. To je vreme u kojem možete bolje upoznati svoj Vito i uveriti se u njegove sposobnosti u svim uslovima vožnje. Doživite pravo Mercedes-Benz lako teretno vozilo i otkrijte vozilo koje svojom odlučnošću, spremnošću i ekonomičnošću predstavlja dobitak za svaku kompaniju – i to od prve vožnje.

Sa Vitom se odlučujete za vozilo u koje se možete pouzdati – 365 dana godišnje, 7 dana u nedelji, 24 sata dnevno. Vozilo visoke raspoloživosti koje Vas podržava danonoćno i pri svim Vašim zadacima. Jer nama „Mercedes-Benz Vans. Born to run.” nije samo moto, nego i obećanje.

Održavanje

Rasprostranjena mreža Mercedes-Benz partnera sa individualnim uslugama servisa krojenima po meri istovremeno omogućava očuvanje vrednosti i pouzdanosti Vašeg Vita. Održavanje i popravke poverite onome ko Vaše vozilo poznaje od prvog do zadnjeg šrafa: svom Mercedes-Benz servisu. A kako biste se još sigurnije kretali prema svojim ciljevima, u serijskoj opremi Vam nudi visok stepen sigurnosti – brojnim inovativnim sistemima pomoći i sigurnosti kao što su ATTENTION ASSIST i sistem pomoći pri bočnim udarima vetra. Bez obzira na to radi li se o modelu sa pogonom na zadnje ili sve točkove – možete jednostavno odabrati vozilo koje odgovara Vašim potrebama.

Ali jedno je već sad sigurno: Vito ne zazire ni pred kojim radnim mestom niti izazovom.

Probna vožnja

 Probna vožnja

Diler lokator

Više informacija

Brošura